BtoB

Back to Business

Wil jij weer de focus leggen op je eigen werkzaamheden, op je core business? Besteed je teveel kostbare tijd aan je agenda of je mailbox? Zijn er veel zaken waar je gewoonweg niet aan toekomt, omdat je er wellicht geen energie van krijgt aangezien het zaken zijn waar je je liever niet mee bezig wilt houden?

Laat mij je helpen!

Als Virtueel Assistent werk ik (voornamelijk) vanuit huis. Dit maakt dat ik erg flexibel ben in het indelen van mijn tijd en op deze manier jou zo goed mogelijk kan helpen. Je kunt aan mij de werkzaamheden overdragen waar je zelf niet aan toekomt.

Uiteraard kunnen er ook afspraken gemaakt worden over het werken op locatie.

‘Problems don’t exist, only challenges’

Wat kan ik voor je betekenen:

Agendabeheer/ E-mailbeheer

Afspraken inplannen, vergaderingen beleggen, mailberichten versturen en/of beantwoorden. Deze zaken kan ik voor je uitvoeren; filteren, organiseren, acties aan koppelen en deze agenderen en opvolgen.

LEES MEER

Ik zorg dat dit efficiënt en zorgvuldig afgehandeld wordt, uiteraard in overleg met jou. Tijdens ‘verloren’ tijd (wachttijd, reistijd, enz.) kan een deel van deze taken besproken worden en tegelijkertijd worden afgehandeld. Efficiency ten top!

Teksten schrijven en/of redigeren

Op basis van aangeleverde info stel ik de door jou gewenste teksten op. Tevens kan ik teksten voor je nakijken en desgewenst redigeren.

CO₂/ VCA/ ISO9001

Ik kan je helpen met de certificeringen en het opzetten en/of up-to-date houden van de administratie van deze normen. Dit houdt in:

LEES MEER

CO₂: het opzetten van een systeem met alle benodigde gegevens om te komen tot certificering van de CO₂-prestatieladder (niveau 3, 4 of 5). Het up-to-date houden van dit systeem behoort tevens tot de mogelijkheden, evenals het begeleiden van de audit(s).

VCA: het opzetten van een systeem met alle benodigde gegevens om te komen tot certificering van VCA* of VCA**. Het up-to-date houden van dit systeem behoort tevens tot de mogelijkheden, evenals het begeleiden van de audit(s).

ISO9001: het opzetten van een systeem met alle benodigde gegevens om te komen tot certificering van ISO9001. Het up-to-date houden van dit systeem behoort tevens tot de mogelijkheden, evenals het begeleiden van de audit(s).

Administratie

Het aanpassen of upgraden van een documentenstructuur kun je met een gerust hart aan mij overlaten.

LEES MEER

Ik help je om deze zo efficient en overzichtelijk mogelijk in te richten. Daarbij help ik je om bestanden zo goed mogelijk te documenteren en eventueel te registreren voor een goede vindbaarheid.

Social Media

Social media up-to-date houden, maar geen inspiratie of geen tijd? Laat mij het voor je doen.

Websitebeheer

Geen tijd om de website bij te houden of er nieuwsberichten op te plaatsen? Ik doe dat voor je, zodat jij verder kan met jouw expertise.

Hoe gaat het in de praktijk

De praktijk is steeds, elke dag, anders. Er is bijvoorbeeld een collega ziek en dat komt altijd ongelegen. Dit brengt extra werkbelasting met zich mee voor andere collega’s en/of jou zelf. Om dit op te lossen, kun je ervoor kiezen om mij je tijdelijk te laten helpen zodat er geen achterstand ontstaat of, erger, deadlines niet gehaald worden en zodoende de rust op de werkvloer gehandhaafd blijft.

Daarnaast kan het zijn dat het tijdelijk druk is door bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, bepaalde recessen waardoor er voor deze periodes veel werk verzet moet worden. Ook dan kun je een beroep op mij doen zodat de continuïteit gewaarborgd blijft.

Ook kan ik je helpen met jouw eigen administratie. Je hebt het druk en dan kan het zijn dat dit niet jouw hoogste prioriteit heeft. Laat mij het ordenen zodat je je daar niet druk over hoeft te maken. Wellicht zijn er zaken die overbodig zijn (zoals abonnementen) en kun je e.e.a. besparen door deze op te zeggen of verzekeringen anders kunt afsluiten (bijvoorbeeld pakketten e.d.). Dit scheelt geld en tijd en geeft jou rust en ook weer tijd om te investeren in jouw bedrijf.

Wat kost het

Elke opdracht is anders en dus maatwerk. De kosten hiervan zijn afhankelijk van een aantal factoren (waaronder omvang en duur van de opdracht). In een persoonlijk gesprek kunnen we deze zaken bespreken. Op basis van jouw wensen kunnen we een uurtarief afspreken en een contract opstellen. Daarna kan ik meteen voor je aan de slag, heel simpel!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak en ik kom graag naar je toe!

Klaar voor Back to Business?
Mail me!